31 January 2013

Tentatif Urusan Pembiayaan PTPTN : Menunggu dan menunggu

Nak start semester baru ni, semua student dok ligat check PTPTN dah masuk ke belum. Termasuk la aku. Hari-hari dok ligat bukak portal PTPTN, nak check tarikh masuk pembiayaan. Tapi hari-hari la jugak jadual tu sama je. Semester lepas punya jadual. 



Tiap-tiap hari jugak la aku tengok search keywords blog ni yang paling banyak ialah keyword yang berkaitan dengan PTPTN. Almaklumlah, dulu pernah sekali aku bagi tentatif pengeluaran pembiayaan PTPTN kat entry aku. 

So, untuk mengelakkan korang rasa kuciwa bila tengok entry tersebut ( sebab tu untuk semester yang dah lepas ), aku sarankan korang pi la tengok sendiri kat portal PTPTN. Boleh KLIK SINI .
Lepas ni boleh la korang bukak portal tu tiap-tiap hari ( macam aku ).

Opss..terasa saya ..HEHEHEH

No comments:

Post a Comment